The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her dem muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut sair bir gerelti bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, haricen kafalamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince muayyen yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın vakaları biraşkın mimarida en pıtrak önlaşılan ve ağır tehlikelere racon açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin esenlanması lakinçlanır.

Kanun ve yönetmeliklere bakarak planlı yangınla mücadele adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme fiillemlerinizi dirilik ve dünyalık kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Binalarda belli standartlarda bucak alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Yangın çıkış kapısı istanbul Kapısı Menteşesi denir.

Binaların mimarisına tatminkâr kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page